Translate

4/5/12

Να γιατί το ΚΚΕ αρνείται κάθε συνεργασία με την "αριστερά" - Το ξεβράκωμα του "ΣΥΡΙΖΑ

     Τρία εικοσιτετράωρα πριν τις εκλογές της 6ης Μαϊου 2012 και ο ΣΥΡΙΖΑ, δια του υποψηφίου του Πέτρου Τατατσόπουλου, αποκαλύπτει τις μετεκλογικές προθέσεις του.

       Η αλήθεια είναι ότι για τους έμπειρους πολίτες. δεν χρειαζόταν ο κος Τατατσόπουλος, για να δείξει το αληθινό πρόσωπο του ΣΥΡΙΖΑ. Αρκούσε το πρόγραμμα  και η όλη του διαδρομή του κόμματος (ψήφιση του Μάαστριχτ, συνεργασία με το ΠΑΣΟΚ στα συνδικάτα, εκλογική συνεργασία με όλα τα δεξιά κόμματα στην Ικαρία εναντίον του ΚΚΕ, ...).
      Όμως, για τους λιγότερο υποψιασμένους, η θέση του υποψήφιου της Β΄Αθηνών, ξεκαθάρισε πλήρως το τοπίο. Και αποκάλυψε ότι το πάθος του ΣΥΡΙΖΑ για την εξουσία είναι τόσο μεγάλο ώστε δεν κρατιέται δυο μέρες πριν την ψηφοφορία... "Θέλει η πουτάνα να κρυφτεί και η χαρά δεν την αφήνει", που λέει κι ο λαός!

    Ας παρακολουθήσουμε το αποκαλυπτικό βίντεο, για να πάρουμε μια γεύση από τις προθέσεις του ΣΥΡΙΖΑ και να δούμε έναν από τους λόγους, που το ΚΚΕ αρνείται τη μετεκλογική συνεργασία με το κόμμα αυτό.


Υ.Γ. Την επόμενη μέρα αυτής της εκπομπής, το ΠΑΣΟΚ μίλησε ευθέως για τον ΣΥΡΙΖΑ κι εξήγησε ωμά για ποιο λόγο τον χρειάζεται:
Για αριστερή "κάλυψη" της δεξιάς συγκυβέρνησης!

6 σχόλια:

  1. Ρε κακομοίρη διαβάζεις τι λες; Καταλαβαίνεις τι ακούς;
    "προσωπική μου άποψη και εκτός κομματικής γραμμής" λέει!

    Βγάλε το βούτυρο από τα αυτιά και τα μάτια. Χαζογκεμπελίσκε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Το ύφος του σχολίου σου και μόνο δείχνει την ποιότητα της σκέψης σου. Ποτέ δεν αμφέβαλλα άλλωστε, ότι στον ΣΥΡΙΖΑ βρίσκει στέγη το κάθε καρυδιάς καρύδι.
      "... το αν θα έχουμε κυβέρνηση συνεργασίας θα κριθεί από τη στάση του ΠΑΣΟΚ και προς τα που θα γείρει την πλάστιγκα..." λέει ο καλός μας υποψήφιος, κατά παράβαση της κομματικής του γραμμής.
      Δηλαδή, το ΠΑΣΟΚ είναι αυτό που θα δώσει ή όχι τη δυνατότητα συγκυβέρνησης (γιατί τα κουκιά δεν βγαίνουν, όπως εξηγεί στη συνέχεια). Το ΠΑΣΟΚ θα αποφασίσει αν θα δεχτεί τον ΣΥΡΙΖΑ ή θα προτιμήσει τη ΝΔ.
      Αυτή η θέση δεν έχει να κάνει με τη βούληση του ΣΥΡΙΖΑ για συγκυβέρνηση. Γιατί, εντός κομματικής γραμμής, ομολόγησε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ θα δεχτεί συνεργασία τόσο με το κόμμα του Καμμένου όσο και με το ΠΑΣΟΚ!
      Φαίνεται, όμως, ότι υπάρχει μεγάλη αγωνία για το αν το ΠΑΣΟΚ θα τους κάνει τη χάρη...
      Υ.Γ. Ο ΣΥΡΙΖΑ έχει κομματική γραμμή;;; Ούτε ο πρόεδρός του δεν την έχει σταθεροποιήσει!

      Διαγραφή
  2. mono pou eipe oti einai ka8ara proswpiki tou apopsi...
    den prokeitai na ginei pote,min agxwneste

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πιστεύω να σε κάλυψε η παραπάνω απάντησή μου.
      Το άγχος, στο οποίο αναφέρεσαι, αφορά τον ΣΥΡΙΖΑ και τους οπαδούς του, που αναζητούν εναγωνίως την εξουσία, σε συνεργασία με όποιο κόμμα τους κάτσει!
      Θα συμφωνήσω όμως μαζί σου στο ότι δεν πρόκειται (μάλλον) να γίνει, γιατί τα κουκιά ΝΔ-ΠΑΣΟΚ-Κουβέλη, θα φτάσουν για κυβέρνηση. Και λέω μάλλον γιατί ο ΣΥΡΙΖΑ δεν αποκλείεται να εκλιπαρήσει να μπει στην παρέα του μνημονίου, έστω και ως... υπεράριθμος!

      Διαγραφή
  3. και δε μου λες ρε μάγκα "που θέλει η πουτάνα να κρυφτεί και η χαρά δε την αφήνει" τώρα που η ιστορία έγραψε πως ο σύριζα αρνήθηκε να μπει σε κυβέρνηση με το Πασοκ, τι έχεις να πεις;; Άι σιχτίρ γκεμπελίσκοι, έχουμε βαρεθεί να σας ακούμε.
    Φαντάζομαι θ' ανακαλύψετε κάποιο συνδικάτο ιχθυκαλλιεργειών στο γαιδουρονήσι ή το καστελόριζο όπου έκανε συνεργασία με κάποιον πασόκο κλπ κλπ. Γι' αυτό βρεθήκατε στο 4%.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Παρατήρηση 1. Να υποθέσω ότι για 20 χρόνια που ο ΣΥΝ-ΣΥΡΙΖΑ έπαιζε στο 3%, αισθανόσουνα ξεφτιλισμένος;
      Μπορείς να αποτινάξεις το κόμπλεξ τώρα!
      Παρατήρηση 2. Την έχεις υπόψη σου την Ικαρία, βλέπω... μόνο που προσπαθείς γκαιμπελίστικα μεν, απολύτως ανόητα δε, να την μετατρέψεις σε συδικάτο Γ κατηγορίας, γιατί προφανώς δεν ξεχνάς και τη συνεργασία με την πασοκική ΓΕΣΕΕ!
      Ξέρεις, δυο γενιές πριν, κάποιοι βάφτιζαν ένα άλλο νησί Παρθενώνα!
      Παρατήρηση 3. Η ιστορία έχει κοντά ποδάρια. Και σίγουρα θα είναι με το μέρος σου, γιατί χρόνια τώρα τη γράφουν οι ραγιάδες, με την επίβλεψη των αφεντικών!

      Διαγραφή