Translate

5/5/12

Η ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΗΤΡΗ ΚΡΕΜΑΣΤΙΝΟΥ ΓΙΑ ΣΥΓΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΜΕ ΤΗΝ "ΑΡΙΣΤΕΡΑ"

Δύο μέρες πριν τις εκλογές, το ΠΑΣΟΚ, δια του βουλευτή του Δημήτρη Κρεμαστινού, κάνει πρόταση συγκυβέρνησης στα λεγόμενα "αριστερά" κόμματα.
Αλλά επειδή τα κόμματα αυτά είναι τα εξής δύο, ΔΗΣΥ και ΣΥΡΙΖΑ,
μπορούμε να καταλάβουμε γιατί ο Τατσόπουλος, μια μέρα ενωρίτερα, έκανε ανάλογες δηλώσεις!
Σε πλήρη συντονισμό, δηλαδή, το Σύστημα μνημόνιο-αντιμνημόνιο!

      "...Εξακολουθώ να πιστεύω ότι μια συνεργασία των δύο μεγάλων κομμάτων, χωρίς τη συμμετοχή κόμματος ή κομμάτων της Αριστεράς, δεν θα είναι αρκετή για να λύσει το πρόβλημα.
Τα κόμματα της Αριστεράς θα προσδώσουν μεγαλύτερη αξιοπιστία και αποτελεσματικότητα στη συγκυβέρνηση, αναλαμβάνοντας τομείς όπως η φορολογική πολιτική, η εισπρακτική πολιτική και η Δικαιοσύνη. Δηλαδή τομείς στους οποίους μέχρι σήμερα τα δύο μεγάλα κόμματα δεν καταγράφουν ιδιαίτερες επιτυχίες. Χωρίς συναίνεση στη βάση, καμιά πολιτική δεν μπορεί να εφαρμοστεί, έστω και αν τα δύο μεγάλα κόμματα διαθέτουν κοινοβουλευτική πλειοψηφία.
Εάν όμως επ' ουδενί δεν επιθυμούν τα κόμματα της Αριστεράς να συμμετάσχουν, τότε τα δύο μεγάλα κόμματα, εάν διαθέτουν κοινοβουλευτική πλειοψηφία, θα πρέπει να κυβερνήσουν με εναλλακτική πρωθυπουργία των δύο αρχηγών...."

      Αυτά είπε ο κύριος Κρεμαστινός (και πιστεύω να ήταν "εντός γραμμής"), στα ΝΕΑ ON-LINE και φαντάζομαι όλοι πλέον να καταλαβαίνετε πόσο σαφής ήταν η Αλέκα Παπαρήγα, όταν έλεγε ότι η κυβέρνηση που θα σχηματισθεί μετά τις εκλογές, θα δουλέψει για την εφαρμογή του μνημονίου και την καταστροφή μας, φυσικά!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου