Translate

8/2/13

Η τρομοκρατία, το φωτοσόπ και το USB στικ


"Πιο πολύ κι από το φασισμό σας σιχαίνομαι την ηλιθιότητα σας!"


Ο Γκαίμπελς έμεινε στην ιστορία λιγότερο ως φασίστας, πολύ λιγότερο ως ανάπηρος και περισσότερο ως προβοκάτορας!
Μάλλον το διέθετε το ταλέντο, σίγουρα και την απαιτούμενη ευφυΐα, γιατί αλλιώς δεν θα είχε καταφέρει να δημιουργήσει και ορολογία με το όνομά του!

Φαίνεται τη "δόξα" του ζήλεψε ο μη ανάπηρος, πλην καραφλός, Δένδιας! Μόνο που, αν θα μείνει στην ιστορία (πολύ χλωμό) θα μείνει λιγότερο ως φασίστας και περισσότερο ως ηλίθιος!


Το να δίνεις στη δημοσιότητα φωτογραφίες αλλοιωμένες με φωτοσόπ (πλήρως αποτυχημένο!), για να κρύψεις τις κακοποιήσεις που έγιναν στα τέσσερα παιδιά, πώς λέγεται;

Το να προσπαθείς να το μπαλώσεις με την αιτιολογία της …αναγνώρισης των προσώπων, ε αυτό δεν έχει χαρακτηρισμό! Λες και αν δεν καλύπτονταν η κακοποίηση στο λαιμό, θα ήταν μη αναγνωρίσιμος ο νεαρός!

Και στο καπάκι έρχεται η δεύτερη απόπειρα πρόκλησης του κοινού νου. Το USB στικάκι. Δεν νομίζω ότι υπάρχει Έλληνας, νέος ή γέρος, μορφωμένος ή αγράμματος που να μην ξέρει για τη λίστα Lagarde. Που να μην πήρε χαμπάρι ότι σε ένα στικάκι μπορείς να σβήσεις και να γράψεις ότι θέλεις, να βάλεις όποια ημερομηνία δημιουργίας αρχείου γουστάρεις!
Μας είπε, λοιπόν, ο επί του τύπου υφιστάμενος του κ. Δένδια (τι ανεπανάληπτα τα γαλλικά του!), πως η Αστυνομία βρήκε αποσπάσματα προκηρύξεων τρομοκρατικού περιεχομένου, αποθηκευμένα ενωρίτερα από την ανάρτησή τους στο διαδίκτυο ή την εκτέλεση τρομοκρατικών ενεργειών!


Αφού προηγουμένως είχαν εντοπίσει σε "γιάφκα" στοιχεία τρομοκρατίας, όπως …μία θήκη κιθάρας!


Έλεος! Πιο πολύ κι από το φασισμό σας σιχαίνομαι την ηλιθιότητα σας!


Υ.Γ.  άκρως συγκινητική η δήλωση του Benito Ρουπακιώτη " "Ανατρίχιασα και απογοητεύτηκα όταν είδα τις φωτογραφίες των συλληφθέντων. Ανατρίχιασα όταν έβλεπα φωτογραφίες με πρησμένα μάτια και χείλη".


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου